Comeback Giveaway by Farah Farhana


Assalammualaikum,

Giveaway ni adalah sempena Farah Farhana buat comeback ke alam blogging setelah berbulan-bulan beliau menghilangkan diri. Untuk sesiapa yang berminat untuk join giveaway by Farah Farhana nie, korang boleh klik banner dekat atas tu. Syarat yang mudah dan hadiah yang menarik menanti pemenang giveaway ini nanti. Saya tag MIA LIANA, KASIHKU AMANI & SURIA AMANDA selaku rakan blogger saya untuk bersama memeriahkan lagi segment ini.

Syarat-syarat Penyertaan:-
  1. Warganegara Malaysia.
  2. Mestilah menjadi follower blog Farah Farhana (nak follow blog Hamka Rosli pun boleh juga hehe).
  3. Klik mana-mana iklan dalam blog *optional*

Cara-cara Menyertai:-

  1. Buat satu post yang bertajuk Comeback Giveaway by Farah Farhana.
  2. Tampal Banner di atas dalam post tersebut dan backlink kan ke post ini.
  3. Tag 3 rakan blogger anda dan make sure mereka tahu mereka di-tag.
  4. Copy dan paste link post tersebut ke dalam ruangan komen post ini.
Macam biasa lah kita join untuk support rakan-rakan blogger. Kalau bukan kita yang support siapa lagi kan. Haaa jadinya jom turut serta dan memeriahkan lagi segment GE by Farah Farhanah. Hadiah dia boleh tahan menarik!


Until Next Post, Ciao!

Comments

  1. good luck..semoga ada rezeki :-)

    ReplyDelete
  2. all the best too!
    TQ comment pada entry Atul!

    Done Follow Hamka juga :)

    ReplyDelete
  3. All the best! Sis balas singgah ye. ^^

    ReplyDelete
  4. Good Luck HR. Done follow sini ya #205. Tq singgah blog ruby :)

    ReplyDelete
  5. Assalam. Terima kasih sudi join GA ni ya. Semoga bertuah :)

    https://hanaintown.blogspot.com/2019/10/senarai-peserta-comeback-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Post a Comment