Giveaway Road to 8 Million Pageview


Assalamualaikum,

Biasa kalau tiada idea nak menulis apa, kita join lah blogger yang buat giveaway. Selain boleh berkenalan dengan blogger-blogger lain, boleh juga tambah bilangan posting. Jadi, ada yang berminat nak turut serta dalam giveaway ni? ikut langkah-langkah dibawah:

Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”

1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry tuan empunya blog.

Mudah sahaja cara penyertaan. Harap-harap boleh lah dapat hadiah menarik. Tak dapat hadiah tapi terpilih untuk bloglist pun jadi lah.

Jadi tunggu apa lagi? Tak kan nak tengok je orang lain join giveaway ni? Joms join sama memeriahkan lagi giveaway ni. Klik banner atau klik sini.

Until Next Post, Adios!

Comments

  1. Terima kasih keran join giveaway ni ya.. saya follow juga..

    ReplyDelete
  2. Asslamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Semoga berjaya

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  3. Best of luck, salam kenal daripada saya yang datang dari GA yang sama..

    https://www.shikinrazali.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  4. Asslamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Good luck!!

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  5. W'salam..
    Good luck semoga ada rezeki dalam giveaway ini..

    ReplyDelete

Post a Comment