GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM


Assalamualaikum,


Ini merupakan kali pertama saya join giveaway di blog. Walaupun dah mula blogging sejak tahun 2011 (Waktu ni baru habis SPM), tapi tak pernah betul-betul serious dalam menghidupkan blog ni. Jadi sempena nak menghidupkan semula blog persendirian ni, dan memasang azam untuk kekal aktif menulis sepanjang 2019, maka secara rasminya giveaway by OMBAKBERGIGI menjadi yang pertama untuk disertai. 

Disebabkan cik pemberi giveaway beri kebenaran untuk komen blog-nya, maka jom lah kita beri pendapat dan pandangan yang membina sikit.


1. Page blog OMBAKBERGIGI memang nampak kemas. Tidak serabut dan tidak sakit mata memandang.  

2. Penggunaan gaya bahasa layman yang mudah difahami oleh setiap lapisan pembaca.

3. Cuma satu je kalau boleh alignment setiap entri tu tukar kepada justify instead of centre. Lebih kurang macam nak hantar assignment. Ia akan nampak lebih tersusun dan mudah dibaca. Tapi kalau itu sudah menjadi gaya OMBAKBERGIGI, jadi tak mengapalah.

4. Agak dasyat jugak nama blog OMBAKBERGIGI. Apa yang OMBAK, apa yang BERGIGI, wallahualam.


Okay kepada siapa-siapa yang baca posting ni dan nak join sama giveaway by OMBAKBERGIGI, boleh klik banner di atas. atau klik sini. Tarikh tutup adalah pada 22 Februari 2019.

Akhir kata, keep up the good work on aiming to increase your blog's viewership and readership. 


Until Next Post, Adios!


Comments

  1. Thank you join. Kita dah follow blog ni jugak tau , #158

    ReplyDelete
  2. bw here... :) https://misseffah-ara.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete
  3. goodluck! I dtg dari segmen yg sama 😚
    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete
  4. Kunjungi Juga Blog Aku Ya Di:
    www.iyablog.com

    ReplyDelete
  5. JALAN2
    #JMBELOG
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Tanda-tanda Rezeki Diberkati

Mudahnya Solat Sunat Dhuha!