Sunday, February 24, 2013

HARLEM SHAKE

Apakah harlem shake ini? Selepas oppa gangnam style nampaknya ketamadunan manusia dikejutkan lagi dengan tarian 'alaf baru'. Aku pun tak berapa nak faham maksud di sebalik tarian harlem shake ni. Sebenarnya tak ada maksud apa-apa pun. Just for fun semua ni. Or mungkin ada kaitan dengan iluminati. jeng jeng jengggg.

Semua benda pun nak link dengan iluminati. Sampai huruf 'A' yang tak berdosa turut menjadi mangsa.

Basically tarian ni adalah jenis tarian free style. Hang bebas nak menari lagu mana pun. Dengan tanpa rasa sengan dan silu, maka manusia pun mencipta tarian ini. Ramai pulak yang membuat parody kepada tarian harlem shake. Sama lah macam zaman oppa gangnam dulu. Lepas ni boleh buat harlem shake version iium.

Nak cerita panjang tak guna, hangpa tengok lah sendiri tarian harlem shake ni.


No comments:

Post a Comment